Rekry

Haemme jatkuvasti uusia kuljettajia Blue Cart Oy:n palvelukseen Helsingissä. Jos olet ulospäin suuntautunut ja iloinen asiakaspalvelija, sekä hyvä joukkuepelaaja, saatat olla etsimämme tyyppi.

Kaikki automme on siistejä edustusautoja ja alle kahden vuoden ikäisiä, joten pääset tekemään töitä ensiluokkaisen kaluston kanssa.

Mikäli olet kiinnostunut työstä Blue Cartissa, täytä yhteystietolomake ja olemme sinuun yhteydessä.

    Etsimme raudan kovaa ammattilaista sekä kurssilta juuri valmistunutta kuljettajaa Taksi ja Tilausajoon Tilausliikenne Blue Cart oy:n palvelukseen Helsinkiin. Jos olet ulospäin suuntautuva hyvä joukkuepelaaja ja iloinen asiakaspalvelija joka ei pelkää laittaa pukua päälle tai kravattia kaulaan, Saatat olla oikea tyyppi meidän Tiimiimme. Meillä on myös pikkubusseja joten D1 kortista ei myöskään haittaa ole jos sellainen taskusta löytyy. Kaikki automme on siistejä edustusautoja ja alle kahden vuoden ikäisiä. Kun kaikki pitävät auton puhtaana on sillä mukava myös lähteä töihin. Meiltä löytyy hyvä talli missä on kaikki tarvittavat välineet niin henkilökohtaiseen kuin autojen puhtaanapitoon.Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan onko meistä sinulle työnantajaksi.Terveisin, Tommy Karhu +358 500 81 4545 info@bluecart.fi